Over ons

Wie zijn wij?

Autoschade Huibert de Jongh is al meer dan vijfentwintig jaar een
universeel autoschadeherstelbedrijf, gevestigd aan de Holweistraat 1 te
Waardenburg. Wij zijn een klein, maar modern bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij zijn dagelijks geopend van 08.00 -18.00 uur en zaterdags van 08.00-12.00 uur.

Wat bieden wij u?

Als u schade aan uw auto rijdt, of iemand anders doet dit bij u, is dat al vervelend genoeg. Wanneer u bij ons komt regelen wij het hele herstelproces voor u van A tot Z, terwijl u gratis een leenauto van ons meekrijgt. Simpeler kan niet. Ons bedrijf is voorzien van moderne laser apparatuur, zodat wij richtwerkzaamheden tot de millimeter nauwkeurig uit kunnen voeren. Daarbij houden wij rekening met het milieu door bijvoorbeeld met watergedragen lakken te spuiten. Autoschade Huibert de Jongh heeft in 25 jaar een grote vaste klantenkring opgebouwd, die bestaat uit zowel particulieren, als bedrijven. Hier zijn we erg trots op!

Ook mogen wij veel verzekeringsmaatschappijen tot onze klanten rekenen. Toch zijn wij niet aangesloten bij een schadeketen. Hiervoor is bewust gekozen, omdat wij liever iets extra’s naar de klant terugspelen i.p.v. een korting te geven aan een verzekerings maatschappij.

Uw voordeel bij ons

Bij ons krijgt u altijd gratis vervangend vervoer en proberen wij u altijd tegemoet te komen door uw eigen risico helemaal of gedeeltelijk voor onze rekening te nemen. Dit is afhankelijk van de hoogte van uw eigen risico. Het komt wel eens voor dat u een taxatie rapport nodig heeft om de schade aan uw auto te bepalen. Aan dit rapport zijn wel kosten verbonden indien de autoschade niet door ons hersteld gaat worden. Mocht u achteraf toch besluiten de schade door ons te laten herstellen, dan worden de expertise kosten in mindering gebracht op de reparatie kosten.